Γεννήθηκα στο Δρέπανο Αργολίδας στις 5 Μαΐου 1972.

Οι γονείς μου Αντώνης και Μαρία είναι και αυτοί κάτοικοι Δρεπάνου.

Είμαι παντρεμένος με την Αγγελική Τσάκωνα με την οποία έχουμε αποκτήσει δύο κοριτσάκια.

Τα παιδικά μου χρόνια τα πέρασα στο Δρέπανο όπως επίσης την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση μου την οφείλω στο σχολείο Δρεπάνου.

Η πόλη του Ναυπλίου και το λύκειο αυτής με υποδέχτηκαν και μου πρόσφεραν την γνώση που με οδήγησε στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Αποφοίτησα από το Γενικό Λύκειο Ναυπλίου το 1990.


Σπούδασα οικονομικές επιστήμες στο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (ΠΑ.ΠΕΙ) και αποφοίτησα το 1996.

Κατά την διάρκεια των σπουδών μου ολοκλήρωσα το Lower στα Αγγλικά στο Βρετανικό Συμβούλιο και την επιμόρφωση μου στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Την στρατιωτική μου θητεία εκπλήρωσα στην αεροπορία από τον Ιανουάριο 1997 έως τον Σεπτέμβριο του 1998.

Εργάσθηκα στην Αθήνα σε λογιστικά γραφεία για δύο έτη μετουσιώνοντας έτσι την θεωρητική γνώση σε πρακτική και εμπειρική γνώση.

Η αγάπη για τον τόπο μου με οδήγησε στην απόφαση το 2000 να επιστρέψω και να δραστηριοποιηθώ στην περιοχή μου ασκώντας πια ως ελεύθερος επαγγελματίας λογιστής - φοροτεχνικός το επάγγελμα μου οργανώνοντας σε πρώτο χρόνο το πρώτο μου γραφείο στο ΔΡΕΠΑΝΟ και στην συνέχεια το δεύτερο στο ΝΑΥΠΛΙΟ.

Αποτελώ μέλος του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΝΑΥΠΛΙΟΥ - ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ του οποίου έχω την τιμή να είμαι Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Πέρα από την επαγγελματική μου δραστηριότητα, ασχολούμουν ενεργά με τον αθλητισμό και συνεχίζω να ενδιαφέρομαι για ότι έχει σχέση με αυτόν. Υπήρξα ποδοσφαιριστής και προπονητής και συνεχίζω πλέον ως παράγοντας να ασχολούμαι με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Συμμετέχω στην τοπική αυτοδιοίκηση και προσπαθώ να συμβάλλω με όσες δυνάμεις έχω στην προώθηση της τοπικής πολιτιστικής κουλτούρας και οικονομικής τουριστικής και αγροτικής ανάπτυξης της περιοχής μου.

 

τηλέφωνο καχριμάνης γιώργος
Κλείστε ραντεβού+30 2752 026742
+30 6944 906051
επικοινωνία καχριμάνης γιώργος
Στείλτε μας μήνυμαgkachrimanis@hol.gr
info@kachrimanis.com
επικοινωνία καχριμάνης γιώργος
Επισκεφτείτε μας Αιγίου 69
Ναύπλιο